За компанията

Ростар БГ е компания, движена от сплотен екип и ясни цели. Стремим се да подкрепяме вдъхновението на все повече хора да се хранят здравословно. И да им е лесно да го правят. И да им е вкусно. &NOTHING MORE е още един от брандовете в портфолиото на Ростар БГ, редом до Гурменица и MIGIBI, който прави големи крачки, т.е. хапки в правилната посока, в която вкусното и здравословното стават най-добри приятели.

Дистрибуция
на едро и дребно

Продуктите на &NOTHING MORE можете да откриете във foodfolie.bg, както и в био магазини из цялата страна. Aко искате да ги добавите на витрините във вашия магазин, потърсете ни. Вярваме, че могат да превърнат магазина ви в още по-любим за тези, които ценят и обичат добрата храна.

Частни марки

Висококачествените продукти &NOTHING MORE могат да бъдат пакетирани и под частни брандове. Ако имате интерес и желание, потърсете нашия търговски екип за следващата хапка в правилната посока.

Насипно

Предлагаме продуктите &NOTHING MORE и насипно. За условия, въпроси и повече информация, се свържете директно с някой от нашите представители.

Свържи се с нашия търговски екип:

Разгледай продуктите ни: